طرز تهیه شله زرد

admin
admin Not verified

عضو از آوریل 8, 2017

مشاهده همه آگهی ها
جزییات تماس :
اشتراک‌گذاری:

جزئیات آگهی

  • Ad ID: 4336

  • اضافه شده: آگوست 19, 2017

  • بازدیدها: 600

توضیحات

طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد : شله زرد یک دسر بسیار عالی و اصیل ایرنی است  که بیشتر در  روز های مذهبی ب عنوان نذری پخته می شود  معمولا خانم های ایرانی طرز تهیه این دسر را به خوبی بلد هستند ولی گاهی برا تهیه ان به مقدار بسیار زیادی دچار مشکل می شوند.

شما میتوانید با چند برابر کردن مقادیر مشخص که در دستو زیر امده است به راحتی از پس شله زرد نذری  بر بیاید

مواد لازم برای پنج تا کاسه کوچک

برنج ایرانی یک پیمانه

شکر یک پیمانه

نبات خرد شد یک پیمانه

گلاب یک پیمانه

اب هفت پیمانه

زعفران پودر شده یک قاشق چای خوری  خلال بادام  پنجاه گرم

خلال پسته و بادام نیز برای تزئین

طرز تهیه شله زرد

طرز تهیه شله زرد

طرز درست کردن شله زرد

از شب قبل  یک برنج را خوب شسته و در مقداری اب خیس کنید  روز بعد برنج خیس خورده را با دست کمی خورد کنید به اندازه  هفت برابر  برنج اب داخل ظرفی مناسب بریزید وروی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد اب برنج را خالی کنید و برنج را داخل اب جوش بریزید منتظر بمانید تا اب دوباره جوش اید و سپس حرارت زیر قابلمه را کم کنید و بگذارید برنج خوب مغز پخت شود حدود  دو ساعت کافی است برنج در حال پخ را زیاد هم نزنید در حد یکی دوبار جابه جا کردن برنج و مطمئن شدن از ته نگرفتن ان کافی است دو نبات و شکر را درون قابلمه با مقداری اب جوش بریزید و بگزارید زیر حرارت کم حل شود  سپس  ای محلول را صاف کنید تا ناخالصی شکر و نخ های نبات گرفته شود سپس به برنج پخته شده اضافه کنید تا برنج و محلول شکر به خوبی مخلوط شود اگر حس میکنید شله زرد شما سفت است می توانید به اندازه یک الی دو لیوان یا به مقداری که فک میکنین لازم است اب جوش بریزید سپس زعفران گلاب و  پنجاه گرم خلال بادام را به ان اضافه کنید و مرتب هم بزنید  .

بعد از ریختن شکر باید هم زدن را به صورت مرتب انجام دهید تا ته نگیرد بعد از هم زدن  مداوم شله زرد درب ظرف را بگزارید و روی حرارت خیلی ملایم بگزارید تا 15 دقیقه حرارت ببیند

وقتی شله زرد کاملا جا افتاد حرارت زیر ظرف را خاموش کنیدو یک دم کنی روی ان بگزارید و به مدت نیم ساعت  در جاییی گرم تر از دمای محیط قرار دهید تا دم بکشد وبعد از این مدت شله زرد را در ظرف مناسب بریزید وبا دارچین وخلال بادام و پسته روی ان را به شکلی که دوست دارید  تزئین کنید .

 

 

 

 

آگهی های مرتبط